Nutriční hodnoty (Dušená vepřová žebírka v kysaném zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 134 kJ / 749 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,48 g |
| Tuky | 51,27 g |
| – nasycené | 12,88 g |
| – nenasycené | 26,73 g |
| –– mononenasycené | 21,14 g |
| –– polynenasycené | 5,59 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 18,65 g |
| Cholesterol | 75 mg |
| Sodík | 4,15 g |
| Sůl | 10,25 g |
| Sacharidy | 29,30 g |
| – cukry | 26,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřových žeber | Vepřová žebra | 500 g |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 5 kuliček 5 kuliček celého černého pepře | Pepř černý | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| voda | Voda |