Nutriční hodnoty (Dušená vepřová žebírka v kysaném zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 134 kJ / 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,48 g |
Tuky | 51,27 g |
– nasycené | 12,88 g |
– nenasycené | 26,73 g |
–– mononenasycené | 21,14 g |
–– polynenasycené | 5,59 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 18,65 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 4,15 g |
Sůl | 10,25 g |
Sacharidy | 29,30 g |
– cukry | 26,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových žeber | Vepřová žebra | 500 g |
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
5 kuliček 5 kuliček celého černého pepře | Pepř černý | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
voda | Voda |