Nutriční hodnoty (Pečené jehněčí na tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 759 kJ / 898 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,42 g |
| Tuky | 84,18 g |
| – nasycené | 41,01 g |
| – nenasycené | 42,01 g |
| –– mononenasycené | 36,00 g |
| –– polynenasycené | 6,01 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 4,28 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 26,50 g |
| – cukry | 1,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vykostěná jehněčí kýta | ||
| 100 g 100 g chalupářskě slaniny | Špek | 100 g |
| 3 3 větší brambory | Brambor zimní | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| 1 1 čerstvý bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 4 snítky 4 snítky čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 dl 2 dl vody | Voda | 200 ml |