Nutriční hodnoty (Bylinkový vepřový řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 754 kJ / 180 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 0,76 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,76 g | 
| Tuky | 15,33 g | 
| – nasycené | 2,54 g | 
| – nenasycené | 12,25 g | 
| –– mononenasycené | 6,35 g | 
| –– polynenasycené | 5,90 g | 
| ––– omega 3 | 0,05 g | 
| Vláknina | 0,60 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 14 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 9,50 g | 
| – cukry | 1,13 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 silnější plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
| 1 PL 1 PL sezamového oleje | Olej sezamový | 15 ml | 
| 1 PL 1 PL balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml | 
| 1 PL 1 PL sušené směsi Řecké bylinky | Petržel nať čerstvá | 15 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pláteček másla | Máslo kravské | |
| 250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |