Nutriční hodnoty (Hovězí kostky na slanině a feferonkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 12 376 kJ / 2 958 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 120,69 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,20 g |
| Tuky | 248,99 g |
| – nasycené | 123,56 g |
| – nenasycené | 121,57 g |
| –– mononenasycené | 104,08 g |
| –– polynenasycené | 17,49 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 21,60 g |
| Cholesterol | 475 mg |
| Sodík | 4,26 g |
| Sůl | 10,50 g |
| Sacharidy | 46,51 g |
| – cukry | 22,16 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězího masa (kýta, plec) | Hovězí kýta | 500 g |
| 250 g 250 g slaniny | Špek | 250 g |
| 20 g 20 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 5 5 cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
| sterilované feferonky (bez nálevu) | Chilli paprička sterilovaná | |
| hovězí vývar | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| trochu trochu oleje | Olej řepkový |