Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí kostky na slanině a feferonkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 376 kJ /
2 958 kcal
Bílkoviny127,89 g
– z toho živočišné bílkoviny120,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,20 g
Tuky248,99 g
– nasycené123,56 g
– nenasycené121,57 g
–– mononenasycené104,08 g
–– polynenasycené17,49 g
––– omega 30,40 g
Vláknina21,60 g
Cholesterol 475 mg
Sodík 4,26 g
Sůl10,50 g
Sacharidy46,51 g
– cukry22,16 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězího masa (kýta, plec) Hovězí kýta 500 g
250 g 250 g slaniny Špek 250 g
20 g 20 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
5 5 cibulí Cibule čerstvá 350 g
sterilované feferonky (bez nálevu) Chilli paprička sterilovaná
hovězí vývar Vývar hovězí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
trochu trochu oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.