Nutriční hodnoty (Hovězí kostky na slanině a feferonkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 376 kJ / 2 958 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 120,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,20 g |
Tuky | 248,99 g |
– nasycené | 123,56 g |
– nenasycené | 121,57 g |
–– mononenasycené | 104,08 g |
–– polynenasycené | 17,49 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 475 mg |
Sodík | 4,26 g |
Sůl | 10,50 g |
Sacharidy | 46,51 g |
– cukry | 22,16 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězího masa (kýta, plec) | Hovězí kýta | 500 g |
250 g 250 g slaniny | Špek | 250 g |
20 g 20 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
5 5 cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
sterilované feferonky (bez nálevu) | Chilli paprička sterilovaná | |
hovězí vývar | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
trochu trochu oleje | Olej řepkový |