Nutriční hodnoty (Svíčková na smetaně III)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 435 kJ / 2 255 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 94,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,44 g |
| Tuky | 136,70 g |
| – nasycené | 65,29 g |
| – nenasycené | 69,08 g |
| –– mononenasycené | 57,84 g |
| –– polynenasycené | 11,23 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 69,60 g |
| Cholesterol | 293 mg |
| Sodík | 3,66 g |
| Sůl | 8,90 g |
| Sacharidy | 102,05 g |
| – cukry | 59,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hovězí kýty | Hovězí kýta | 400 g |
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
| 3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 500 g 500 g mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
| 500 g 500 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 500 g |
| 500 g 500 g celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř černý celý | Pepř černý | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| nové koření | Nové koření | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| cukr | Cukr bílý | |
| kůra z citronů | Citrón čerstvý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| olej | Olej řepkový |