Nutriční hodnoty (Pilaf se šafránem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 262 kJ / 1 497 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,76 g |
Tuky | 59,47 g |
– nasycené | 16,74 g |
– nenasycené | 41,07 g |
–– mononenasycené | 25,82 g |
–– polynenasycené | 15,25 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 11,65 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 212,80 g |
– cukry | 15,04 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek rýže | Rýže bílá | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
½ h rnku rnku rozinek | Rozinky | |
6 6 hřebíčků | Hřebíček | |
3 lžíce 3 lžíce slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 45 g |
špetka špetka šafránových vláken | ||