Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Banáno-mrkvový biskupský chlebíček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 719 kJ /
3 518 kcal
Bílkoviny55,49 g
– z toho živočišné bílkoviny17,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,62 g
Tuky200,04 g
– nasycené25,02 g
– nenasycené161,30 g
–– mononenasycené41,53 g
–– polynenasycené119,77 g
––– omega 33,84 g
Vláknina23,35 g
Cholesterol 519 mg
Sodík 400 mg
Sůl1,22 g
Sacharidy362,89 g
– cukry166,69 g
––– laktóza0,74 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 ml 150 ml slunečnicového oleje Olej slunečnicový 150 ml
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
100 g 100 g třtinového cukru Cukr třtinový 100 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 2 velké banány (hodně zralé) Banán čerstvý 180 g
1 lžíce 1 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 15 ml
150 g 150 g mrkve Mrkev čerstvá 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 1.25 g
50 g 50 g nasekaných ořechů Vlašské ořechy 50 g
30 g 30 g rozinek Rozinky 30 g
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.