Nutriční hodnoty (Banáno-mrkvový biskupský chlebíček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 719 kJ / 3 518 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,87 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,62 g |
| Tuky | 200,04 g |
| – nasycené | 25,02 g |
| – nenasycené | 161,30 g |
| –– mononenasycené | 41,53 g |
| –– polynenasycené | 119,77 g |
| ––– omega 3 | 3,84 g |
| Vláknina | 23,35 g |
| Cholesterol | 519 mg |
| Sodík | 400 mg |
| Sůl | 1,22 g |
| Sacharidy | 362,89 g |
| – cukry | 166,69 g |
| ––– laktóza | 0,74 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 ml 150 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 150 ml |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 100 g 100 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 2 2 banány (velké, hodně zralé) | Banán čerstvý | 180 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |
| 150 g 150 g mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 2 g |
| 50 g 50 g ořechů (hrubě nasekaných) | Vlašské ořechy | 50 g |
| 30 g 30 g rozinek | Rozinky | 30 g |