Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurky “námořník“)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 558 kJ /
3 002 kcal
Bílkoviny26,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,03 g
Tuky3,93 g
– nasycené1,39 g
– nenasycené2,02 g
–– mononenasycené0,76 g
–– polynenasycené1,26 g
––– omega 30,00 g
Vláknina61,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18,31 g
Sůl45,00 g
Sacharidy698,05 g
– cukry664,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 kg 2,5 kg přerostlých okurek Okurka salátová čerstvá 2500 g
5 5 velkých cibulí Cibule čerstvá 350 g
3 lžíce 3 lžíce soli Sůl mořská 45 g
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
1/2 l 1/2 l octa Ocet lihový 500 ml
3 sklenky 3 sklenky cukru Cukr bílý 600 g
1 lžička 1 lžička sekaného kopru Kopr nať čerstvý 5 g
1 lžička 1 lžička mletého pepře Pepř černý mletý 5 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička kari Kari 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.