Nutriční hodnoty (Hrníčkový kakaový koláč s tvarohem a rybízem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 662 kJ / 5 177 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 62,89 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,72 g |
| Tuky | 167,62 g |
| – nasycené | 30,99 g |
| – nenasycené | 121,90 g |
| –– mononenasycené | 38,44 g |
| –– polynenasycené | 83,45 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 62,49 g |
| Cholesterol | 591 mg |
| Sodík | 533 mg |
| Sůl | 1,02 g |
| Sacharidy | 763,36 g |
| – cukry | 381,21 g |
| ––– laktóza | 30,46 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 3 3 rovné lžíce kakaa | Kakao prášek | |
| 1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 125 ml |
| 1 lžička 1 lžička vanilkového aroma | Aroma vanilkové | 5 ml |
| 1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |
| 250 g 250 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 0,5 sáčku 0,5 sáčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 24 g |
| 3-4 hrnky 3-4 hrnky rybízu bez stopek | Rybíz červený čerstvý | 875 g |