Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Patizonová gulášová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 514 kJ /
362 kcal
Bílkoviny14,16 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,16 g
Tuky1,78 g
– nasycené0,61 g
– nenasycené0,86 g
–– mononenasycené0,28 g
–– polynenasycené0,58 g
––– omega 30,00 g
Vláknina20,62 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy64,70 g
– cukry19,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g oloupaného, vydlabaného patizonu Patizon čerstvý 500 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
cca 200 g 200 g anglické slaniny, paprikové nebo maďarské klobásy či mletého masa mix
1 1 plná lžíce mleté sladké papriky (lze kombinovat s pálivou) Paprika červená sušená
1 1 plná lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
majoránka dle chuti Majoránka sušená
drcený kmín dle chuti Kmín mletý
pepř mletý dle chuti Pepř černý mletý
cca 1 l 1 l vývaru, dle požadované hustoty

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.