Nutriční hodnoty (Patizonová gulášová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 514 kJ / 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,16 g |
Tuky | 1,78 g |
– nasycené | 0,61 g |
– nenasycené | 0,86 g |
–– mononenasycené | 0,28 g |
–– polynenasycené | 0,58 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,62 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 64,70 g |
– cukry | 19,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g oloupaného, vydlabaného patizonu | Patizon čerstvý | 500 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
cca 200 g 200 g anglické slaniny, paprikové nebo maďarské klobásy či mletého masa mix | ||
1 1 plná lžíce mleté sladké papriky (lze kombinovat s pálivou) | Paprika červená sušená | |
1 1 plná lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
majoránka dle chuti | Majoránka sušená | |
drcený kmín dle chuti | Kmín mletý | |
pepř mletý dle chuti | Pepř černý mletý | |
cca 1 l 1 l vývaru, dle požadované hustoty |