Nutriční hodnoty (Vaječná rýže nebo tarhoňa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 9 082 kJ / 2 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 73,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,98 g |
Tuky | 47,07 g |
– nasycené | 11,90 g |
– nenasycené | 21,51 g |
–– mononenasycené | 17,17 g |
–– polynenasycené | 4,33 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 11,80 g |
Cholesterol | 1,39 g |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,17 g |
Sacharidy | 329,80 g |
– cukry | 20,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sádlo nebo máslo | Sádlo vepřové | |
150 g 150 g uzeného masa nebo zauzené šunky | Vepřová plec uzená | 150 g |
cca 400 g 400 g vařené rýže nebo tarhoni | Rýže bílá | 400 g |
5 5 rozšlehaných vajec | Vejce slepičí | 350 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
česnek | Česnek čerstvý | |
posekané bylinky | Petržel nať čerstvá | |
mletá paprika, drcený kmín | Kmín mletý | |
tvrdý sýr na kostičky kostičky pokrájený (uzený, Gouda...) | Sýr kravský tvrdý 30% |