Nutriční hodnoty (Pečené vepřové na rozmarýnu a slanině, s červeným zelím s cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 072 kJ / 4 319 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 217,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 166,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,56 g |
| Tuky | 231,49 g |
| – nasycené | 93,93 g |
| – nenasycené | 125,04 g |
| –– mononenasycené | 101,63 g |
| –– polynenasycené | 23,41 g |
| ––– omega 3 | 2,17 g |
| Vláknina | 89,48 g |
| Cholesterol | 660 mg |
| Sodík | 4,60 g |
| Sůl | 8,80 g |
| Sacharidy | 301,20 g |
| – cukry | 268,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 200 g 200 g domácí uzené slaniny | Špek | 200 g |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 3 větvičky 3 větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 3 lžíce 3 lžíce červené papriky | Paprika červená čerstvá | 30 g |
| 1 1 rovná lžička sušeného česneku | Česnek sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 5 5 + 1 lžíce oleje | Olej řepkový | |
| 1 hlávka 1 hlávka červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 3000 g |
| 1 1 žlutá cuketa | Cuketa čerstvá | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 střední brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý |