Nutriční hodnoty (Svačinový květákovo - bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 115 kJ / 1 701 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,30 g |
| Tuky | 150,58 g |
| – nasycené | 25,70 g |
| – nenasycené | 109,56 g |
| –– mononenasycené | 34,63 g |
| –– polynenasycené | 74,93 g |
| ––– omega 3 | 1,59 g |
| Vláknina | 10,20 g |
| Cholesterol | 783 mg |
| Sodík | 2,60 g |
| Sůl | 6,22 g |
| Sacharidy | 48,25 g |
| – cukry | 12,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 300 g květáku - růžičky | Květák čerstvý | |
| 200 g 200 g oloupaných vařených brambor | Brambor zimní | 200 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 80 g 80 g nakládaných okurek | Okurka polní zavařená | 80 g |
| 100 g 100 g gothaje - nejlépe bez lepku a glutamátu | Měkký salám | 100 g |
| 150 g 150 g majonézy nebo zakysané smetany v kombinaci s majonézou | Majonéza | 150 g |
| cca 40 g 40 g plnotučné hořčice, dle chuti | ||
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |