Nutriční hodnoty (Zeleninové lečo s cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 23 354 kJ / 5 582 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,07 g |
| Tuky | 510,45 g |
| – nasycené | 35,70 g |
| – nenasycené | 452,24 g |
| –– mononenasycené | 318,36 g |
| –– polynenasycené | 133,88 g |
| ––– omega 3 | 41,02 g |
| Vláknina | 52,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 160 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 185,45 g |
| – cukry | 160,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg zeleninové papriky | Paprika bílá čerstvá | 2000 g |
| 1,5 kg 1,5 kg cibule | Cibule čerstvá | 1500 g |
| 2 2 malé cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
| 1 kg 1 kg pasírovaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 1000 g |
| 0,5 l 0,5 l oleje | Olej řepkový | 500 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |