Nutriční hodnoty (Smažená uzená krkovice s Čedarem, obalená v kukuřičných lupíncích a bramborovo-mrkvová máslová kaše)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 374 kJ / 1 046 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 38,86 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,50 g | 
| Tuky | 16,42 g | 
| – nasycené | 3,70 g | 
| – nenasycené | 7,21 g | 
| –– mononenasycené | 5,63 g | 
| –– polynenasycené | 1,58 g | 
| ––– omega 3 | 0,16 g | 
| Vláknina | 26,35 g | 
| Cholesterol | 518 mg | 
| Sodík | 379 mg | 
| Sůl | 0,72 g | 
| Sacharidy | 172,40 g | 
| – cukry | 16,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 6 plátků 6 plátků domácí uzené krkovice | Vepřová krkovice uzená | |
| 3 plátky 3 plátky sýru Čedar | Čedar | |
| 2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g | 
| mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| kukuřičné lupínky drcené | Lupínky kukuřičné | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g | 
| 3 3 menší mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g | 
| máslo na 3 prsty | Máslo kravské | |
| mléko podle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| čerstvou petrželku | Petržel nať čerstvá | |