Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 492 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,93 g |
Tuky | 11,62 g |
Vláknina | 13,62 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,25 g |
Sacharidy | 41,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená cherry rajčátka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gN43
Moje poznámka
Pečená cherry rajčátka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gN43
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 21 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječný perník
Diviska87 před 4 minutami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 8 minutami
Cukeťák II
radbastim před 2 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 10 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 11 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 14 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 14 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 15 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 16 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 17 hodinami
Tématické fráze:
pečená cherry rajčata,
pečená rajčátka,
pečená cherry rajčátka,
cherry rajčátka,
pečená cherry rajčátka recept,
cherry rajčátka recepty,
scherry rajčata,
46062,
scherry rajčata recept,
pečená schery na rajčata,
pečená cherry,
pečená scherry rajčata,
pečene cherry rajčatka,
nakládaná cherry rajčátka,
pecena cheri rajcata,
chery rajčátka s rukolou,
cherry rajčata pecena nakladana,
nakládaná cherry rajčata,
cheri rajčatka,
pečená scherry rajčata
Suroviny:
rajče cherry,
sýr balkánský,
rohlík,
olej olivový,
česnek,
tymián,
pepř,
sůl
Komentáře (2)