Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Středomořská rybí polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 106 kJ /
742 kcal
Bílkoviny100,20 g
– z toho živočišné bílkoviny95,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,13 g
Tuky23,03 g
– nasycené7,64 g
– nenasycené14,37 g
–– mononenasycené11,76 g
–– polynenasycené2,61 g
––– omega 30,55 g
Vláknina14,46 g
Cholesterol 526 mg
Sodík 2,42 g
Sůl6,10 g
Sacharidy28,32 g
– cukry12,08 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g rybích filet bez kostí (treska, losos, různé) Treska filet 250 g
250 g 250 g krevet Krevety loupané 250 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
6 6 cherry rajčátek Rajčata cherry 180 g
1 1 brambora Brambor zimní 50 g
1 1 bílá (zelená tenkostěnná) paprika Paprika bílá čerstvá
1 lžíce 1 lžíce polévkového koření bez konzervantů Polévkové koření tekuté 15 ml
špetka špetka mletého koriandru Koriandr list sušený
špetka špetka bílého pepře Pepř bílý
sůl a chilli dle chuti Chilli paprička sušená
zelené bylinky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.