Nutriční hodnoty (Bylinkové chilli kuře na slanině a česneku, s máslovou zeleninou a bramborovými dukátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 513 kJ / 840 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
| Tuky | 70,36 g |
| – nasycené | 29,65 g |
| – nenasycené | 39,43 g |
| –– mononenasycené | 32,23 g |
| –– polynenasycené | 7,21 g |
| ––– omega 3 | 0,97 g |
| Vláknina | 12,41 g |
| Cholesterol | 49 mg |
| Sodík | 2,21 g |
| Sůl | 5,28 g |
| Sacharidy | 43,27 g |
| – cukry | 29,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového olej | Olej řepkový | 11 ml |
| 70 g 70 g slaniny | Špek | 70 g |
| 1 1 malá chilli paprička bez semen | Chilli paprička čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř bílý | Pepř bílý | |
| 1 1 lžička kuliček červeného pepře | Pepř černý | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| máslo na dva prsty | Máslo kravské | |
| bylinky (tymián, šalvěj, libeček, zelená nať jarní cibulky) | Petržel nať čerstvá | |
| 5-6 lžic 5-6 lžic sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 82.5 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce papriky | Paprika bílá čerstvá | 15 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky granulovaného česneku | Česnek sušený | 2.5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce javorového sirupu | Sirup javorový | 30 ml |
| brambory (množství je individuální) | Brambor zimní | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo na dva prsty | Máslo kravské | |
| pepř bílý | Pepř bílý | |
| kousek kousek petrželky | Petržel nať čerstvá |