Nutriční hodnoty (Vepřové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 233 kJ / 56 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,82 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g | 
| Tuky | 0,22 g | 
| – nasycené | 0,08 g | 
| – nenasycené | 0,08 g | 
| –– mononenasycené | 0,03 g | 
| –– polynenasycené | 0,06 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 6,16 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 8 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 10,50 g | 
| – cukry | 4,48 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| olej | Olej řepkový | |
| vepřové maso (z konzervy) | Vepřová kýta | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g | 
| uvařená rýže | Rýže bílá | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| hrášek | Hrášek zelený | |
| sůl | Sůl mořská |