Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krupicový koláč s hruškami a skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 007 kJ /
1 914 kcal
Bílkoviny74,63 g
– z toho živočišné bílkoviny60,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,41 g
Tuky44,79 g
– nasycené15,48 g
– nenasycené19,16 g
–– mononenasycené14,69 g
–– polynenasycené4,47 g
––– omega 30,36 g
Vláknina20,80 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 725 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy292,62 g
– cukry184,42 g
––– laktóza36,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g krupice Krupice pšeničná hrubá 120 g
750 ml 750 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 750 ml
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 4 střední hrušky Hruška čerstvá 520 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.