Nutriční hodnoty (Krupicový koláč s hruškami a skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 007 kJ / 1 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,41 g |
Tuky | 44,79 g |
– nasycené | 15,48 g |
– nenasycené | 19,16 g |
–– mononenasycené | 14,69 g |
–– polynenasycené | 4,47 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 20,80 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 725 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 292,62 g |
– cukry | 184,42 g |
––– laktóza | 36,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 120 g |
750 ml 750 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 4 střední hrušky | Hruška čerstvá | 520 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |