Nutriční hodnoty (Kuřecí maso se žampiony a paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 322 kJ / 794 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 98,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,25 g |
| Tuky | 27,05 g |
| – nasycené | 15,82 g |
| – nenasycené | 9,38 g |
| –– mononenasycené | 7,75 g |
| –– polynenasycené | 1,63 g |
| ––– omega 3 | 0,96 g |
| Vláknina | 11,40 g |
| Cholesterol | 292 mg |
| Sodík | 326 mg |
| Sůl | 0,76 g |
| Sacharidy | 24,85 g |
| – cukry | 18,40 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kuřecího masa z prsou | Kuře prso | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| po špetce špetce pepř, mletý kmín a suš. česnek | Kmín mletý | |
| olej na pokapání masa + na osmažení | Vepřová kýta | |
| 200-250 g 200-250 g žampionů | Žampion čerstvý | 225 g |
| 200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| lžička lžička houbového prášku | Houby sušené směs | |
| 1 1 menší červená paprika (nebo po půlce červené a žluté) | Paprika červená čerstvá | 150 g |