Nutriční hodnoty (Obrácený jablečný koláč - Tarte Tatin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 483 kJ / 3 223 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,00 g |
Tuky | 169,82 g |
– nasycené | 104,18 g |
– nenasycené | 60,13 g |
–– mononenasycené | 52,67 g |
–– polynenasycené | 7,46 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 26,85 g |
Cholesterol | 744 mg |
Sodík | 133 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 376,12 g |
– cukry | 247,52 g |
––– laktóza | 1,52 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180 g 180 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 180 g |
60 g 60 g moučkového cukru | Cukr bílý | 60 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
5-6 5-6 spíše kyselejších jablek - dle velikosti | Jablko čerstvé | 825 g |