Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Obrácený jablečný koláč - Tarte Tatin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 483 kJ /
3 223 kcal
Bílkoviny34,01 g
– z toho živočišné bílkoviny10,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,00 g
Tuky169,82 g
– nasycené104,18 g
– nenasycené60,13 g
–– mononenasycené52,67 g
–– polynenasycené7,46 g
––– omega 31,00 g
Vláknina26,85 g
Cholesterol 744 mg
Sodík 133 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy376,12 g
– cukry247,52 g
––– laktóza1,52 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 g 180 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 180 g
60 g 60 g moučkového cukru Cukr bílý 60 g
špetka špetka soli Sůl mořská
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100 g 100 g krupicového cukru Cukr bílý 100 g
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
5-6 5-6 spíše kyselejších jablek - dle velikosti Jablko čerstvé 825 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.