Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mrkvová roláda s krémem a mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 301 kJ /
2 701 kcal
Bílkoviny46,47 g
– z toho živočišné bílkoviny34,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,43 g
Tuky139,15 g
– nasycené64,06 g
– nenasycené60,76 g
–– mononenasycené49,15 g
–– polynenasycené11,62 g
––– omega 32,98 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 910 mg
Sodík 586 mg
Sůl1,06 g
Sacharidy312,12 g
– cukry242,42 g
––– laktóza6,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
95 g 95 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 95 g
půl lžičky lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá
jedna lžička lžička kypřícího prášku Kypřící prášek
špetka špetka soli Sůl mořská
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g krupicového cukru Cukr bílý 100 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu Aroma vanilkové 7 ml
150 g 150 g jemně nastrouhané mrkve Mrkev čerstvá 150 g
hoblinky mandlí Čokoláda mléčná 30%
125 g 125 g moučkového cukru Cukr bílý 125 g
200 g 200 g mascarpone Mascarpone 200 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
vanilkový cukr podle chuti Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.