Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy se zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 1 375 kJ / 329 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,45 g |
| Tuky | 1,78 g |
| – nasycené | 0,44 g |
| – nenasycené | 0,97 g |
| –– mononenasycené | 0,37 g |
| –– polynenasycené | 0,60 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 13,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 342 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 61,00 g |
| – cukry | 52,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 750 g |
| 1 1 vrchovatá lžíce medu | Med nepasterovaný | |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 30-40 g 30-40 g čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 35 g |
| sůl | Sůl mořská |