Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mrkváč s mascarpone a jahodami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 461 kJ /
4 173 kcal
Bílkoviny91,32 g
– z toho živočišné bílkoviny35,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,20 g
Tuky104,74 g
– nasycené15,73 g
– nenasycené75,43 g
–– mononenasycené53,18 g
–– polynenasycené22,25 g
––– omega 35,24 g
Vláknina30,10 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 830 mg
Sůl1,88 g
Sacharidy701,30 g
– cukry332,50 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 hrnek 1 hrnek třtinového cukru Cukr třtinový 250 g
pár kapek kapek vanilkové esence Aroma vanilkové
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 1 kypřící prášek Kypřící prášek
špetka špetka soli Sůl mořská
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje Olej řepkový 62.5 ml
2 hrnky 2 hrnky jemně strouhané mrkve Mrkev čerstvá 500 g
hrst hrst hoblinek mandlí + na ozdobu Čokoláda mléčná 30%
půl lžičky lžičky nastrouhané kůry z pomeranče Pomerančová kůra čerstvá
olej a kokos na vysypání Kokos strouhaný
1 1 mascarpone Mascarpone
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
pár kapek kapek vanilkové esence Aroma vanilkové
1 lžíce 1 lžíce vanilkového cukru Cukr vanilkový 25 g
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 25 g
čerstvé jahody Jahody čerstvé
20 g 20 g čokolády Milka Čokoláda mléčná 35% 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.