Nutriční hodnoty (Mrkvový salát s rozinkami, ořechy a mátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 441 kJ / 822 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 5,72 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,72 g | 
| Tuky | 12,76 g | 
| – nasycené | 1,93 g | 
| – nenasycené | 9,87 g | 
| –– mononenasycené | 7,92 g | 
| –– polynenasycené | 1,94 g | 
| ––– omega 3 | 0,13 g | 
| Vláknina | 20,79 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 149 mg | 
| Sůl | 0,30 g | 
| Sacharidy | 160,79 g | 
| – cukry | 144,73 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 3 3 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g | 
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g | 
| 1 hrst 1 hrst nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g | 
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 90 g | 
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml | 
| 10 lístků 10 lístků máty (podle chuti) | Máta peprná list čerstvá |