Nutriční hodnoty (Zadělávaná mrkev s hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 1 909 kJ / 456 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,92 g |
| Tuky | 2,52 g |
| – nasycené | 0,50 g |
| – nenasycené | 1,74 g |
| –– mononenasycené | 0,28 g |
| –– polynenasycené | 1,45 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 31,58 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 2,60 g |
| Sacharidy | 78,68 g |
| – cukry | 42,44 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg mrkve | Mrkev čerstvá | 1000 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sterilovaného hrášku ve slaném nálevu | Hrášek zelený sterilovaný | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1/2 1/2 citronu - šťáva | Citrón čerstvý | 45 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| kmín | Kmín | |
| cukr | Cukr bílý |