Nutriční hodnoty (Květákové karbanátky s uzeným bokem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 378 kJ / 329 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,03 g |
| Tuky | 22,65 g |
| – nasycené | 5,78 g |
| – nenasycené | 11,42 g |
| –– mononenasycené | 9,21 g |
| –– polynenasycené | 2,20 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 6,65 g |
| Cholesterol | 282 mg |
| Sodík | 539 mg |
| Sůl | 1,21 g |
| Sacharidy | 12,25 g |
| – cukry | 4,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 50 g 50 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 50 g |
| 1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| strouhanka na zahuštění | Strouhanka pšeničná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sádlo (olej) | Sádlo vepřové |