Sázavský buřtguláš

Kroupovka Kuchařka: Kroupovka

Jiné maso 5 názorů

Suroviny

40 dkg měkkého salámu (můžou být párky, točený salám...)
1/2 menší hlávky červeného zelí
2 velké cibule
1 červená paprika
1 kostka masoxu
sádlo
sůl
pepř
mletý kmín
Zálivka:
cca 3 lžíce sojové omáčky
2 kostky cukru
podle chuti Worcesterová omáčka
Maggi
1 polévková lžíce Solamylu
1 lžička Glutasolu
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Salám nakrájíme na kostičky, zelí a papriku nahrubo a cibuli najemno. Rozpálíme sádlo a orestujeme na něm cibuli.

  2. Pak přidáme nakrájené zelí, papriku, trochu podlijeme a podusíme doměkka. Mírně osolíme, opepříme a okmínujeme mletým kmínem.

  3. Po chvíli přidáme na kostičky nakrájený salám, masox a chvíli dusíme.

  4. Nakonec zalejeme zálivkou z předepsaných surovin, a podle množství upravíme hustotu buď přidáním vody nebo solamylu. Podáváme s čerstvými rohlíky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Sázavský buřtguláš

  • eraserhead eraserhead(neregistrovaný)

    magi, 1 polévková lžíce solamylu, 1 lžička glutasolu.
    dochutiť a zahustiť sa dá jedlo aj inak
    uvariť jednoduché-lacné-chutné jedlo, to je umenie vedieť vnímať chute.

    Odpovědět

  • Lenka30 Lenka30

  • Oksika Oksika

  • AniCiz AniCiz

  • Jenny Jenny

    hezky sladěné...:yes:+3:yes:určitě bych si nabídla...;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: buřtguláš se zelím čím zahustit buřtguláš burtgulas buřtguláš s mrkví jak zahustit buřt guláš buřtguláš recept buřtguláš s lečem jak zahustit burtgulas cim dochutit burtgulas burt gulas zeli buřtguláš zelí buřtguláš s červeným zelím zahustit buřtguláš čím zahustit zelí vuřtgulaš jak zahustit vuřtguláš buřguláš se zelím výborný buřtguláš čím dochutit buřt guláš buřtguláš zelí

Zapomněl/a jsem heslo