Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Sázavský buřtguláš

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 6. 2010 08:56

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 864 kJ / 924 kcal
Bílkoviny43,97 g
Tuky63,03 g
Vláknina10,85 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 6,41 g
Sůl15,21 g
Sacharidy42,06 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eraserhead

13. 1. 2012 14:33

magi, 1 polévková lžíce solamylu, 1 lžička glutasolu.
dochutiť a zahustiť sa dá jedlo aj inak
uvariť jednoduché-lacné-chutné jedlo, to je umenie vedieť vnímať chute.

Lenka30 Lenka30

5. 12. 2010 20:26

:-O

Oksika

25. 6. 2010 11:20

;-):yes:

AniCiz

25. 6. 2010 10:07

:yes::-K...

Jenny

25. 6. 2010 09:45

hezky sladěné...:yes:+3:yes:určitě bych si nabídla...;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: buřtguláš se zelím čím zahustit buřtguláš burtgulas buřtguláš s mrkví jak zahustit buřt guláš buřtguláš recept buřtguláš s lečem jak zahustit burtgulas cim dochutit burtgulas burt gulas zeli buřtguláš zelí buřtguláš s červeným zelím zahustit buřtguláš čím zahustit zelí vuřtgulaš jak zahustit vuřtguláš buřguláš se zelím výborný buřtguláš čím dochutit buřt guláš buřtguláš zelí

Suroviny: salám měkký, zelí červené, cibule, paprika čerstvá červená, masox, sádlo, sůl, pepř, kmín mletý, omáčka sojová, cukr, omáčka worcesterová, maggi, solamyl, glutasol

TopRecepty.cz

Sázavský buřtguláš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZzGv