Nutriční hodnoty (Uzená polévka se žampiony a vločkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 162 kJ / 517 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,09 g |
Tuky | 15,67 g |
– nasycené | 9,86 g |
– nenasycené | 5,59 g |
–– mononenasycené | 1,36 g |
–– polynenasycené | 4,23 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 19,99 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 58,27 g |
– cukry | 9,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 2 l 2 l uzeného vývaru | Vývar vepřový | 2000 ml |
2-3 2-3 mrkve | Mrkev čerstvá | 125 g |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 hrsti 2 hrsti vloček | Vločky ovesné | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
kousek kousek sádla | Sádlo vepřové | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
maso z vývaru | Vývar hovězí |