Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Růžicový koláč s tvarohem a borůvkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 835 kJ /
3 307 kcal
Bílkoviny101,00 g
– z toho živočišné bílkoviny40,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,65 g
Tuky93,00 g
– nasycené49,64 g
– nenasycené35,45 g
–– mononenasycené27,36 g
–– polynenasycené8,08 g
––– omega 30,81 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 690 mg
Sodík 224 mg
Sůl0,44 g
Sacharidy487,30 g
– cukry145,83 g
––– laktóza9,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g vody Voda 200 ml
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
70 g 70 g změklého másla Máslo kravské 70 g
70 g 70 g cukru Cukr bílý 70 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
špetka špetka soli Sůl mořská
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
21 g 21 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 21 g
250 g 250 g tvarohu (nejlepší je v kostce) Tvaroh polotučný 250 g
30-50 g 30-50 g krupicového cukru Cukr bílý 40 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
citronová kůra z poloviny citronu Citronová kúra čerstvá
1 1 žloutek nebo menší vejce Vaječný žloutek 23 g
borůvky Borůvky čerstvé
Tvaroh utřeme s vejcem, oběma cukry a citronovou kůrou. Borůvky zůstanou na posyp náplně. Borůvky čerstvé
máslo Máslo kravské
rum Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.