Nutriční hodnoty (Těstoviny aglio olio e peperoncino)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 968 kJ / 231 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
| Tuky | 21,01 g |
| – nasycené | 2,92 g |
| – nenasycené | 18,10 g |
| –– mononenasycené | 15,62 g |
| –– polynenasycené | 2,48 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 3,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,44 g |
| – cukry | 0,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kvalitní italské těstoviny (Spaghetti, Tagliatelle) | Těstoviny pšeničné | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 2 2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
| strouhaný parmazán | Parmezán | |
| petrželová nať (nemusí být) | Petržel nať čerstvá |