Nutriční hodnoty (Květákový bramborák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 271 kJ / 543 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,25 g |
| Tuky | 9,69 g |
| – nasycené | 2,25 g |
| – nenasycené | 4,78 g |
| –– mononenasycené | 3,05 g |
| –– polynenasycené | 1,73 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 550 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 89,70 g |
| – cukry | 6,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| květák | Květák čerstvý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 5 lžic 5 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 5 lžic 5 lžic strouhanky (i více, podle hustoty) | Strouhanka pšeničná | 75 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| škvarky | Škvarky | |
| olej na smažení | Olej řepkový |