Nutriční hodnoty (Klobásová směs v tlačenkovém obalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 042 kJ / 2 878 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 186,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 186,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,51 g |
| Tuky | 234,78 g |
| – nasycené | 61,13 g |
| – nenasycené | 123,24 g |
| –– mononenasycené | 100,81 g |
| –– polynenasycené | 22,42 g |
| ––– omega 3 | 1,06 g |
| Vláknina | 3,12 g |
| Cholesterol | 596 mg |
| Sodík | 10,64 g |
| Sůl | 26,13 g |
| Sacharidy | 3,64 g |
| – cukry | 0,47 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 730 g 730 g vykostěného a kůže zbaveného bůčku | Vepřový bok | 730 g |
| 400 g 400 g vepřového plecka | Vepřová plec | 400 g |
| 25 g 25 g soli | Sůl mořská | 25 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
| 1 lžička 1 lžička sušeného česneku | Česnek sušený | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
| asi 1 dl 1 dl vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |