Nutriční hodnoty (Uzené maso bez udírny (v pomalém hrnci))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 720 kJ / 1 128 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 32,00 g |
| – nasycené | 7,70 g |
| – nenasycené | 16,20 g |
| –– mononenasycené | 13,60 g |
| –– polynenasycené | 2,60 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 4,52 g |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového masa (nejlépe bůček nebo krkovička) | Vepřová kýta | 1000 g |
| 20 g 20 g Pragandy (nebo 20 g soli + lžička ovocného cukru) | Rychlosůl | 20 g |