Lilek pečený

magdalenka Kuchař: magdalenka

Bezmasá jídla 13 názorů

Suroviny

lilek - baklažán
česnek
rajčata
sůl
oblíbené koření
tvrdý sýr
Recept si zatím oblíbilo 19 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Baklažán umyjeme, nakrájame na cca 1 cm, osolíme necháme vypotit. Osušíme, okoreníme, ukladáme na peč. papier, na každé koliesko položíme plátok cesnaku, na to koliesko paradajky a dáme zapiecť.

  2. Keď paradajka chytá farbu, posypeme syrom a ešte dáme do rúry. Môžeme vyrobiť aj viac "poschodí" - lilek, cesnak, paradajka, lilek, cesnak, paradajka...

Poznámka

Je to jednoduché a chutné.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 109 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Lilek pečený

Tématické fráze: pečeny lilek pečený lilek recepty lilek recept lilek recepty lilek peceny recept na lilek recept na pečený lilek baklažán recept recepty peceny lilek recept lilek recepty s lilkem pečeny baklažan recepty z lilku co s lilkem pecene lilky pečený lilek recept recepty na lilek baklažán recepty recepty z baklažanu pečení lilku