Nutriční hodnoty (Zapečená zelenina s fazolemi a smetanou - vynikající)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 567 kJ / 2 765 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,93 g |
| Tuky | 198,20 g |
| – nasycené | 100,56 g |
| – nenasycené | 94,02 g |
| –– mononenasycené | 80,02 g |
| –– polynenasycené | 14,00 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 43,27 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 4,25 g |
| Sůl | 10,58 g |
| Sacharidy | 159,83 g |
| – cukry | 50,03 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g bílých fazolí | Fazole bílé | 200 g |
| 20 dkg 20 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| 250 g 250 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
| 1 dl 1 dl kečupu | Kečup sladký | 100 ml |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| mražený hrášek | Hrášek zelený mražený | |
| mražená kukuřice | Kukuřice mražená | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |