Nutriční hodnoty (Bulgur s hlívou a zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 090 kJ / 1 217 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,72 g |
| Tuky | 5,15 g |
| – nasycené | 1,47 g |
| – nenasycené | 3,24 g |
| –– mononenasycené | 1,24 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 51,36 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,25 g |
| Sacharidy | 227,10 g |
| – cukry | 16,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek bulguru | Pšeničný bulgur | 250 g |
| 300 g 300 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 300 g |
| asi 4 4 cm kousek zázvoru | Zázvor sušený | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce Ajvaru | Ajvar | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| olivový olej | Olej olivový |