Nutriční hodnoty (Rýžovo-jablkové placičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 410 kJ / 1 293 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,24 g |
| Tuky | 19,61 g |
| – nasycené | 8,54 g |
| – nenasycené | 7,86 g |
| –– mononenasycené | 5,94 g |
| –– polynenasycené | 1,92 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 16,10 g |
| Cholesterol | 285 mg |
| Sodík | 139 mg |
| Sůl | 0,29 g |
| Sacharidy | 243,08 g |
| – cukry | 45,08 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek rýže | Rýže bílá | 250 g |
| 2-3 2-3 jablka dle (velikosti) | Jablko čerstvé | 375 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |