Nutriční hodnoty (Fazolkový salát s kroupami a pečeným kachním masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 140 kJ / 989 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,02 g |
| Tuky | 21,20 g |
| – nasycené | 3,36 g |
| – nenasycené | 17,74 g |
| –– mononenasycené | 12,92 g |
| –– polynenasycené | 4,83 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 29,98 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 162,03 g |
| – cukry | 14,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g |
| 200 g 200 g uvařených krup | Kroupy ječné | 200 g |
| 1 1 pečené kachní prso | Kachna prso s kůží | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| citronový pepř | Pepř černý | |
| bílý vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
| cibulková nať | Cibulka jarní nať čerstvá | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 16.5 ml |