Nutriční hodnoty (Salát z fazolí mungo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 278 kJ / 1 022 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 74,80 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,80 g | 
| Tuky | 18,31 g | 
| – nasycené | 11,32 g | 
| – nenasycené | 6,97 g | 
| –– mononenasycené | 5,21 g | 
| –– polynenasycené | 1,76 g | 
| ––– omega 3 | 0,15 g | 
| Vláknina | 29,45 g | 
| Cholesterol | 60 mg | 
| Sodík | 1,26 g | 
| Sůl | 3,55 g | 
| Sacharidy | 124,90 g | 
| – cukry | 12,50 g | 
| ––– laktóza | 1,50 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 200 g 200 g klíčků mungo fazolí | Mungo | 200 g | 
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g | 
| 100 g 100 g uzeného sýra tofu | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g | 
| 1 lžička 1 lžička sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml | 
| 1 lžička 1 lžička moučkového cukru | Cukr bílý | 5 g | 
| olej ochucený bazalkou | Olej řepkový | |
| 3 listy 3 listy ledového salátu | Salát ledový čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| případně zelené olivy | Olivy čerstvé nezralé |