Nutriční hodnoty (Salát z fazolí mungo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 278 kJ / 1 022 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,80 g |
| Tuky | 18,31 g |
| – nasycené | 11,32 g |
| – nenasycené | 6,97 g |
| –– mononenasycené | 5,21 g |
| –– polynenasycené | 1,76 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 29,45 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 3,55 g |
| Sacharidy | 124,90 g |
| – cukry | 12,50 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g klíčků mungo fazolí | Mungo | 200 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 100 g 100 g uzeného sýra tofu | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička moučkového cukru | Cukr bílý | 5 g |
| olej ochucený bazalkou | Olej řepkový | |
| 3 listy 3 listy ledového salátu | Salát ledový čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| případně zelené olivy | Olivy čerstvé nezralé |