Nutriční hodnoty (Grenadýrmarš jinak (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 147 kJ / 274 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,71 g |
| Tuky | 0,70 g |
| – nasycené | 0,18 g |
| – nenasycené | 0,18 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,11 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 17,84 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 54,45 g |
| – cukry | 12,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 4 4 uvařené brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 1-2 hrsti 1-2 hrsti vařených bezvaječných těstovin | Těstoviny pšeničné | |
| 2-3 2-3 cibule nebo svazek lahůdkové | Cibule čerstvá | 175 g |
| 3 PL 3 PL olivového nebo řepkového oleje | ||
| 6 6 žampionů | Žampion čerstvý | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| paprika sladká i pálivá | Paprika červená sušená | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |