Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koprová omáčka s hovězím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie16 798 kJ /
4 015 kcal
Bílkoviny373,54 g
– z toho živočišné bílkoviny371,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky205,74 g
– nasycené131,41 g
– nenasycené67,01 g
–– mononenasycené61,04 g
–– polynenasycené5,97 g
––– omega 31,55 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 1,16 g
Sůl2,68 g
Sacharidy165,42 g
– cukry160,02 g
––– laktóza51,62 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
360 ml 360 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 360 ml
820 ml 820 ml polotučného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 820 ml
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
4 lžíce 4 lžíce bezlepkové mouky Jizerka (nebo hladké mouky) Mouka pohanková
sůl k dochucení omáčky Sůl mořská
4 lžíce 4 lžíce octa Ocet lihový 60 ml
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
1-2 hrsti 1-2 hrsti čerstvého kopru Kopr nať čerstvý
1,5 kg 1,5 kg hovězího masa (např. zadní, přední, nebo plec) Hovězí kýta 1500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
nové koření (podle chuti) Nové koření
bobkový list (podle chuti) Bobkový list sušený
celý pepř (podle chuti) Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.