Nutriční hodnoty (Filet z mořské ryby v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 007 kJ / 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,19 g |
Tuky | 14,44 g |
– nasycené | 1,98 g |
– nenasycené | 10,76 g |
–– mononenasycené | 3,11 g |
–– polynenasycené | 7,65 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 5,01 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 392 mg |
Sůl | 0,94 g |
Sacharidy | 11,87 g |
– cukry | 1,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 filety 2 filety z mořské ryby po 200 g (treska, tmavá treska, lze i sladkovodní ryba, např. pangasius atd.) bez kostí a kůže | Treska filet | 400 g |
olivový olej | Olej olivový | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1/2 1/2 citrónu s kůrou | Citrón čerstvý | 45 g |
snítky snítky petrželky | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 bílý jogurt typu Activia (125 nebo 135 g) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |
1 stroužek 1 stroužek třeného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl, kari, zázvor | Zázvor sušený | |
nasekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
lze přidat špetku špetku cukru | Cukr bílý |