Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Filet z mořské ryby v alobalu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 007 kJ /
480 kcal
Bílkoviny74,19 g
– z toho živočišné bílkoviny72,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,19 g
Tuky14,44 g
– nasycené1,98 g
– nenasycené10,76 g
–– mononenasycené3,11 g
–– polynenasycené7,65 g
––– omega 30,57 g
Vláknina5,01 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 392 mg
Sůl0,94 g
Sacharidy11,87 g
– cukry1,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 filety 2 filety z mořské ryby po 200 g (treska, tmavá treska, lze i sladkovodní ryba, např. pangasius atd.) bez kostí a kůže Treska filet 400 g
olivový olej Olej olivový
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1/2 1/2 citrónu s kůrou Citrón čerstvý 45 g
snítky snítky petrželky Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 bílý jogurt typu Activia (125 nebo 135 g) Jogurt kravský bílý 1,5%
1 lžíce 1 lžíce majonézy Majonéza 15 g
1 stroužek 1 stroužek třeného česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl, kari, zázvor Zázvor sušený
nasekaná petrželka Petržel nať čerstvá
lze přidat špetku špetku cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.