Nutriční hodnoty (Jablková buchta s podmáslím bez tuku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 135 kJ / 4 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 88,70 g |
Tuky | 27,35 g |
– nasycené | 9,91 g |
– nenasycené | 16,34 g |
–– mononenasycené | 6,72 g |
–– polynenasycené | 9,62 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 34,05 g |
Cholesterol | 299 mg |
Sodík | 3,86 g |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 946,45 g |
– cukry | 322,50 g |
––– laktóza | 27,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3,5 hrnku 3,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 875 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
500 ml 500 ml podmáslí | Podmáslí | 500 g |
1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
2 2 středně velká nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | 300 g |