Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablková buchta s podmáslím bez tuku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 135 kJ /
4 574 kcal
Bílkoviny118,38 g
– z toho živočišné bílkoviny29,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny88,70 g
Tuky27,35 g
– nasycené9,91 g
– nenasycené16,34 g
–– mononenasycené6,72 g
–– polynenasycené9,62 g
––– omega 30,31 g
Vláknina34,05 g
Cholesterol 299 mg
Sodík 3,86 g
Sůl0,21 g
Sacharidy946,45 g
– cukry322,50 g
––– laktóza27,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3,5 hrnku 3,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 875 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
500 ml 500 ml podmáslí Podmáslí 500 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
2 2 středně velká nastrouhaná jablka Jablko čerstvé 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.