Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Veganské chilli s ajvarem podle Coolinarika.com)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 112 kJ /
1 461 kcal
Bílkoviny78,11 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny78,11 g
Tuky3,37 g
– nasycené0,87 g
– nenasycené2,44 g
–– mononenasycené1,21 g
–– polynenasycené1,22 g
––– omega 30,01 g
Vláknina79,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 185,92 g
Sůl464,75 g
Sacharidy241,30 g
– cukry52,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g fazolí červená ledvina Lagris (den předem namočených ve vodě) Fazole bílé 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 střední batáta (sladká brambora) Batáty neloupané
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
1 1 menší cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 1 menší lilek Lilek čerstvý
olivový olej Olej olivový
½ l žičky žičky himalájské soli Sůl himalájská
½ l žičky žičky mletého kajenského pepře Chilli paprička mletá
1 lžíce 1 lžíce mletého kmínu Kmín mletý 15 g
½ l žíce žíce cejlonské skořice Skořice ceylonská
800 g 800 g rajčat krájených Podravka Kořenící směs sypká 800 g
3 lžíce 3 lžíce Podravka ajvaru Kořenící směs sypká 45 g
hrst listů listů petržele Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.