Nutriční hodnoty (Švýcarská vejce se smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 983 kJ / 713 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,91 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 48,62 g |
| – nasycené | 24,24 g |
| – nenasycené | 18,78 g |
| –– mononenasycené | 16,10 g |
| –– polynenasycené | 2,68 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 644 mg |
| Sodík | 1,74 g |
| Sůl | 4,27 g |
| Sacharidy | 14,95 g |
| – cukry | 13,55 g |
| ––– laktóza | 13,55 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g tvrdého sýra Eidam,Niva (nastrouhat) | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 dl 1 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo na vymazání formy | Máslo kravské |