Nutriční hodnoty (Švýcarská vejce se smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 983 kJ / 713 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 48,62 g |
– nasycené | 24,24 g |
– nenasycené | 18,78 g |
–– mononenasycené | 16,10 g |
–– polynenasycené | 2,68 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 644 mg |
Sodík | 1,74 g |
Sůl | 4,27 g |
Sacharidy | 14,95 g |
– cukry | 13,55 g |
––– laktóza | 13,55 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g tvrdého sýra Eidam,Niva (nastrouhat) | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 dl 1 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské |