Nutriční hodnoty (Staropražské vepřové kotlety na zázvoru s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 851 kJ / 203 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
| Tuky | 16,70 g |
| – nasycené | 10,70 g |
| – nenasycené | 5,80 g |
| –– mononenasycené | 5,30 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,50 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 4,61 g |
| – cukry | 0,41 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 1 1 větší zelené jablko | Jablko čerstvé | |
| 50 ml 50 ml bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
| 1 lžička 1 lžička mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |