Nutriční hodnoty (Marinovaný losos a rýžový salát s kedlubnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 891 kJ / 2 364 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 183,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 160,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,55 g |
| Tuky | 75,67 g |
| – nasycené | 8,73 g |
| – nenasycené | 43,33 g |
| –– mononenasycené | 31,48 g |
| –– polynenasycené | 11,85 g |
| ––– omega 3 | 4,39 g |
| Vláknina | 18,49 g |
| Cholesterol | 440 mg |
| Sodík | 510 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 226,80 g |
| – cukry | 24,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 filety 4 filety lososa | Losos filet s kůží | 800 g |
| 4 lžíce 4 lžíce hoisin omáčky | ||
| 1 lžíce 1 lžíce rýžového vína | Rýžové víno | 15 ml |
| sezamová semínka | Sezam loupaný | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 hrnek 1 hrnek rýže (250 ml) | Rýže bílá | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 5 hřebíčků (koření) | Hřebíček | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |