Nutriční hodnoty (Tvarohová buchta s broskvovým kompotem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 890 kJ / 2 603 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 96,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,41 g |
| Tuky | 126,88 g |
| – nasycené | 26,88 g |
| – nenasycené | 81,44 g |
| –– mononenasycené | 59,70 g |
| –– polynenasycené | 21,74 g |
| ––– omega 3 | 5,32 g |
| Vláknina | 4,90 g |
| Cholesterol | 1,62 g |
| Sodík | 850 mg |
| Sůl | 2,30 g |
| Sacharidy | 249,30 g |
| – cukry | 101,90 g |
| ––– laktóza | 14,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 3/4 3/4 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 9 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 60 ml 60 ml oleje | Olej řepkový | 60 ml |
| 400 g 400 g jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 400 g |
| 1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 1 1 broskvový kompot | Broskev zavařená |